3D printere og tilbehør

af admin

His 3Dstore.dk kan vi hjælpe dig med alt til 3D printere og tilbehør til dette. 3D printere er fremtiden, da det giver nogle andre muligheder end almindelig printning. At printe 3D betyder at man bygger en model op fra bunden ved at ligge lag på lag. Plast er den mest almindelige materiale som en 3D printer bruger, men der kan også bruges metal, gips og cement, alt afhængig af hvilken 3D printer der er tale om. Hos 3DStore.dk forhandler vi 3D printer samt tilbehør primært til virksomheder. Vi har bltouch grej og tilbehør til din 3D printer som gør at printeren vil bruge proben til at udmåle printersengen og kompensere for små skævheder. Hos os kan du købe bl touch og andet tilbehør til din 3D printer. Det er nemt og hurtigt at købe både 3D printer og tilbehør på vores hjemmeside, og man kan I ro og mag finde lige det man har brug for.
Man kan købe Antclabs BLTouch hos os til ens 3D printer. Det er nemt at købe Antclabs på vores hjemmeside. Det er også muligt at købe Antclabs BLTouch Puch-Pin

BL Touch Sensor

Du kan købe BL Touch Sensor pakke med alt tilbehøret i. Det passer til CR Series og Ender Series undtagen Ender 3 V2. Her er tilføjet mange smarte funktioner som selvkørende test, alarmudløser med LED lys og Z-probe Test.
Bltouch er værd at undersøge nærmere på vores hjemmeside og bl touch er bare noget af det tilbehør du kan købe ved 3DStore.
Det er nemt at finde rundt på 3Dstore.dk. Såfremt du søger noget bestemt og ikke kan finde det under vores faner, så brug venligst søgefunktionen. Du er også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon såfremt du har spørgsmål.
Vi har et varieret udvalg af 3D printere så der er et produkt der passer præcist til din virksomheds behov. Man kan udfylde kontaktformularen og vi vil komme tilbage til din forespørgsel hurtigst muligt vedr. 3D printer og tilbehør.

You may also like