Indfør digital transformation i virksomheden

af admin

Begreber som digital transformation kan misforstås af mange, hvis det er man anskuer det fra den forkerte vinkel af. Man skal altid huske på, at man digitalisere ikke forretningens skyld for teknologiens skyld. Det er altid kunderne som er i fokus, og det skal det også være, hvis man skal have succes med digital transformation i dag. Ellers ender man med at gå galt i byen, og så mister man sine kernekunder undervejs og skærper muligheden for at hægte flere på i fremtiden.

Så for at man kan gribe det helt korrekt an, er det også vigtigt at man tager fat i nogle eksperter på området. Det er noget man kan finde igennem nettet i dag, hvor man også kan gribe det an på flere forskellige måder. Her kan man som leder, hvis man ønsker at tage det igennem bestyrelsen også få mulighed for at deltage i lederkursuser, uddannelser og s videre for at få et dybere indblik i hvad transformeringen kommer til at indebærer, hvordan det kan implementeres og så videre.

Styrk evnerne som bestyrelsesmedlem ellers leder

Som leder kan der være mange ting og styrke sig på i dag, når det kommer til kursuser, uddannelser og så videre, hvor man kan samle en masse tips og tricks op, som man kan indføre i virksomheden og få succes med det. Dog er det også noget, som mange får succes med fordi de netop også rækker ud til andre, som har haft den succes og deler ud af den. Der er mange ting man kan gøre efter, men man skal også huske at sørge for at rette det mod ens egen kundegruppe.

Så hvis man mister overblikket af det, ender man også ud med at have et misforstået koncept, som folk ikke vil bryde sig om. Man skal undlade og antage, at man ved hvad folk gerne vil have, det nemmeste man kan gøre er og spørge folk hvad de gerne vil have, og så kan man gå ud fra det data man indsamler under sådan en spørgerunde.

You may also like