Wallstickers til børn i en vis højde

af admin

wallstickers børn kan holde til meget, men det har også sin begrænsning, og når sådan noget hænger frit fremme, så er der jo også en reel chance for, at børnene vil begynde at pille ved dem.
Dette er både, når de er i en alder, hvor de ikke forstår, hvad man siger til dem, men de kan også være kommet i den trodsige alder, hvor de gør det, de får at vide, at de ikke må.
Børnene tænker ikke så langt over, at de her klistermærker er hængt op for at more børnene, for nu synes de pludselig, det er mere sjovt, at man driller de voksne ved at have en kamp om, hvorvidt klistermærkerne får lov at hænge eller ej.
Som voksen kan man jo synes, det ser flot ud, hvis man nu har en wallsticker i form af en blomst, der er helt nede ved gulvet eller lige over listen, så det ligner, at den blomst vokser indenfor.

Men børn har ikke nødvendigvis sans for den slags, selvom de da kan opfatte det, når de endelig ser det, men de kan af gode grunde ikke sætte det op selv, men de kan hjælpe forældrene med at sætte det op, hvilket kan være sjovt for dem – og de kan hjælpe mere til, som de bliver ældre.

Wallstickers til børn skal lidt højere op

Med tiden bliver de gamle nok til selv at kunne sætte sådan nogle wallstickers op, men så er det nok nogle andre motiver, som de går efter, der er lidt mere kreative og personlige.
Men hvis man har mindre børn, så kan det være smart at hænge de wallstickers lidt højere oppe, hvor børnene ikke kan få fat i dem, så de kan rive dem ned eller på anden måde ødelægge dem, for de ser måske bare et motiv, som de gerne vil røre ved, for sådan er mange børn: De vil gerne røre ved ting.
Det lever måske ikke op til den æstetiske forestilling, du havde om at indrette et børneværelse, men det er trods alt barnet, der skal bruge det mest, så det skal jo fungere mest til barnet og ikke dig.

You may also like