ARDO Professionelt Malerservice

af admin

Hvor er det dejligt at se, at der er nogle firmaer der ikke kun begrænser sig til en landsdel i vores lille land. Jeg selv havde brug for en god maler til at hjælpe mig med at få renoveret mit hus, og da jeg ville have et kvalitets arbejde udført af et professionelt malerservice firma, så var der pludselig slet ikke så mange. Det endte med at jeg fik ardo-malerservice.dk fra Rødding, og det på trods af at jeg boede på Sjælland. Jeg syntes det var frisk gjort, og jeg fik et rigtig godt tilbud på det stykke maler arbejde jeg skulle have udført. Selvom der var et stykke vej fra Rødding til Sjælland, så kom de altid til den aftalte tid – og de arbejdede mens de var her, ikke noget med mange pauser som nogle håndværkere godt kan finde på at have – nej de knoklede på, indtil de var færdige.

Professionel malerservice

Søde unge mennesker fra Rødding, der ved hvad de har med at gøre – og de kommer med dejlige råd og vejledning, hvis der er behov for det. Jeg selv fik for eksempel råd og vejledning i forhold til noget af det malerarbejde jeg selv ville udføre, og også hvilken maling jeg skulle bruge. ARDO Malerservice er dygtige og professionelle håndværkere – de er høflige, laver et stykke kvalitets arbejde, og de knokler på. Så hvad mere kan man forlange – jeg har været yderst tilfreds med deres arbejde og fik endda et super godt tilbud inden de gik i gang.

You may also like

Skriv en kommentar