Certificeret billig kaffe

af admin

Så blev det tid til at drikke kaffe igen, min kaffe på mit skrivebord er nok blevet kold – ja, det var den så. Heldigvis var det en god kop kaffe, så den smagte også godt selvom den var kold. Som i nok kan forstå, så elsker jeg kaffe, desværre kan jeg ikke drikke kaffe efter kl. 15, for så kan jeg ikke sove om natten – Så er det da godt at jeg kan få koffeinfri kaffe. Jeg er ikke helt sikker på om peterlarsenskaffeshop.dk har koffeinfri kaffe, men det kan jeg jo undersøge – for deres kaffe kan jeg godt lide, de har også et stort udvalg så jeg kan få forskellige smagsvarianter, selvom det er samme firma.

Hjerte kaffe

Det er der vist ikke lige noget der hedder, men sådan ser min kaffe nogen gange ud når jeg får kaffe ude i byen. Jeg syntes det ser godt ud, og så minder det lidt om kærlighed. Når man køber kaffe i byen, er det ikke lige billig kaffe, men så er der jo også andre der laver kaffen til én, og af en eller anden årsag, så smager kaffe nu bedre, når den serveres af andre og når man er i byen. Selvom det er Peter Larsen kaffe der serveres i byen, og når man så kommer hjem og køber kaffe i peterlarsenkaffeshop.dk – så er det bare ikke det samme. Men selvom det så ikke er helt den samme smagsoplevelse, så er det billig kaffe, og der er hurtig levering og et stort udvalg.

You may also like

Skriv en kommentar