Flamingokugler til efterisolering

af admin

Huset skal efterisoleres – energipriserne stiger, så der må være noget at hente ved at få huset efterisoleret. Det er ikke altid lige det man går og sukker mest efter, men hvis man vil spare penge og passe på sit hus, så er det en god ide at få det energi gennemgået en gang imellem. Isolering har det nemlig med at falde sammen, lave kuldebroer eller der har være en lille mår forbi og har hygget sig i ens isolering på loftet. Jeg selv gennemgår gerne mit hus med jævne mellemrum, således at min pension er sikret. Jeg har altid brugt dansk-efterisolering.dk da de udfører et ordentligt kvalitets arbejde – og til rimelige priser. De er også altid villige til at komme med råd og vejledning, hvis de tænker at der kunne være en anden løsning end den jeg lige havde i hovedet.

Flamingo-isolering til hulmuren

Jeg selv har også fået efterisoleret mit hus i hul murene – der var en mand ude og måle hvor varmen kom ud, og det gjorde at jeg valgte at efterisolere med Dansk Efterisolering som jeg kendte godt i forvejen. Jeg havde ikke selv lige tænkt på den løsning med flamingo kugler som efterisolering, men kunne godt se fordelen ved at anvende denne flamingo-isolering. Det så godt nok simpelt ud, det blev bare sprøjtet ind, og vupti så var der isoleret. Den isolering der var i forvejen, blev liggende, og de små flamingokugler lagde sig fint rundt om den eksisterende isolering. Det er den bedste investering jeg har gjort sidste år.

You may also like

Skriv en kommentar