Lej en container til ekstra lagerplads

af admin

Det at man får et stort parti varer hjem, og bare ikke lige kan overskue, hvor man skal gøre af det – så er løsningen måske, som jeg gjorde. Jeg lejede en Container ved lagertilleje.dk, her kunne jeg selv bestemme størrelsen og få en god pris, samtidig med at containeren kunne stå som et ekstra lagerrum ved min forretning. Det var en genial ide, syntes jeg selv. På den måde fik jeg en ekstra indtægt, som jeg senere har brugt i ny og næ, når der har været et godt tilbud på et stort parti varer. Samtidig kunne jeg også lige får ordnet min forretning – containeren var blevet tømt, varerne solgt – og så benyttede jeg lige containeren til at få opmagasineret det lager jeg havde i kælderen, så jeg kunne få malet og gjort rent her.

Priser på leje af container

Det kommer selvfølgelig alt an på hvor stor den container man vil leje er – men det jeg plejer at gøre, er at jeg kontakter lagertilleje.dk og spørger efter leje af container pris – så kommer de med et godt tilbud og vejleder en i at man får den rigtige størrelse til det behov man nu har. Det syntes jeg er den bedste måde at få en pris på leje af en container på – og så kan man jo måske endda få en god pris med i handlen. Man er vel kræmmer og handelsmand. Jeg kan varmt anbefale lagertilleje.dk de overholder de aftaler man indgår, og leverer og afhenter containeren til tiden.

You may also like

Skriv en kommentar