Pantebrevslån til bolig køb

af admin

Jeg tror at mange har det som mig, når man står og gerne vil have en ny bolig – så stiller man sig selv spørgsmålet – hvor meget kan man låne i denne forbindelse – for det er jo nok sjældent at man lige har den størrelse af penge liggende et eller andet sted, så man bare lige kan hente dem frem. Jeg selv vidste det for eksempel ikke, og begyndte at google mig frem til hvad der stod på nettet om diverse muligheder for at låne penge til en bolig, og hvor meget jeg kunne låne. til sidst fandt jeg en hjemmeside der hed Pantebrevslån.dk og her kunne jeg læse rigtig mange ting om lige det at kunne låne penge til boligkøb. Der er mange faktorer der spiller ind, og de fleste kendte jeg godt nok i forvejen.

Hvor meget kan jeg låne

Vi spurgte da også os selv – hvad kan vi låne til bolig – og efter at have været på Pantebrevslån.dk kunne vi faktisk selv regne det ud. Vi kendte jo vores indtægter, vores forbrug, vores udbetaling, og hvor meget vores rådighedsbeløb var lige for tiden. Vi skulle så lige regne på hvad vores rådighedsbeløb var hvis vi købte det nye hus. Det hele så ud til at hænge sammen, så vi lavede det de kalder en uforpligtende ansøgning, og fik hurtigt svar tilbage. Vi fik bevilliget lånet, så vores egne beregninger havde været gode ud fra deres skabelon. Vi fik lånet med meget gennemskuelige låne vilkår, som var vigtig for os.

You may also like

Skriv en kommentar