Sit’n sleep sofa

af admin

Sit’n sleep sofa, for mig en farlig sofa at sætte mig i når jeg er træt, og sætter mig godt tilrette, det er nok også derfor at man kalder det for sit?n sleep. Jeg har selv en af disse Sit’n sleep sofaer, og jeg kan kun sige at der er rift om sovepladsen, hvis man kan kalde den det.
Hvis man går ind i en møbelforretning, vil man nok finde sådan en sofa under kategorien funktionssofa – det var i hvert fald her jeg fandt min Sit’n sleep sofa. Jeg var meget i tvivl om hvilken model det var jeg ville have, og da jeg hørte at det var en funktions sofa – så kom jeg hele tiden tilbage til, hvad var det min sofa skulle bruges til, hvad var det der var mit behov. Tidligere havde jeg en stor familien hjemme, så her skulle min sofa kunne rumme mange mennesker, men nu var det jo et helt andet behov – og skulle min funktionssofa også kunne laves om til en ekstra soveplads. Jeg gik hjem og gik ind på hjemmesiden sitnsleep.dk så jeg i ro og mag kunne se og vurdere hvad det var jeg ville have, og så var jeg hjemme og kunne måle ud om sofaen nu også kunne står der.

Det at købe en Sit’n sleep sofa, kræver sin plads – så den jeg i første omgang havde kik på, den kunne ikke stå i det hjørne af min stue som jeg gerne ville have. Så det blev til en der var lidt mindre, og så kun med en “soveplads” .
Nu kan jeg jo godt lide at der er lidt farve på mine møbler, så det hele ikke bliver så sort hvidt eller for den sags skyld gråt. Så det blev til en cognac farvet sofa – som passede fint ind i mit nuværende sofabord. Jeg var mega heldig da jeg købte min sofa, for der var tilbud på den – og det betød også at jeg kunne få den leveret indenfor den pris jeg havde til rådighed – og så var de så venlige at skaffe mig af med min store gamle slidte hjørnesofa, som jeg ikke længere ønskede at beholde.

You may also like