Terrassevarme lampe

af admin

Nu sidder jeg meget på min terrasse og nyder solen om dagen, dette indebærer også at når solen så forsvinder og den kølige luft melder sin ankomst, så begynder jeg at fryse. Tidligere pakkede jeg mig så ind i et stort tæppe, så jeg kunne holde varmen, og stadig blive lidt udenfor. Nu har jeg langt om længe investeret i en Terrassevarmer eller terrasselampe som de jo også hedder – og det betyder at jeg kan sidde udenfor uden at være viklet ind i et tæppe og føle mig som en mumie.
Der findes et utal af smarte terrassevarmere men vi valgte at købe vores hos https://puresolution.dk/ da vi alligevel var inde og købe andre ting til vores rengøring på Hotellet. Her havde de nemlig en billig terrassevarmer el, som lige passede til vores behov. Den var praktisk, for vi kunne også anvende den i sommerhuset, uden de store problemer med transporten.

Pure Solution handler vi en del med, når vi handler ind til vores hotel – for vi kan få alt fra rengøringsmidler til hårtørrer til sæbedispenser, og hvad vi nu ellers sådan lige bruger i dagligdagen,. for at vores hotel er pænt rent og der er de faciliteter vi gerne vil tilbyde vores gæster.
for os har det været vigtigt under hele Corona pandemien, at sørge for at vores omgivelser på hotellet var i en meget høj standard inden for hygiejne – og det var nok i den periode vi skiftede over til Pure Solution.
De har også alt hvad vi skal bruge, hvis der er nogle af vores ting skal udskiftes, her tænker jeg på vandhaner og sæbedispensere eller spejle. De leverer hurtigt, så vi behøver på den måde heller ikke at vente på at tingene kommer, selvom vi er lidt længere om at få det bestilt – vi har stort set tingene dagen efter.
Så derfor er vi også loyalitets kunde hos Pure Solution, og da vi handler stort ind af og til, så får vi også mange gode tilbud.

You may also like