Vejle-området

af admin

Nyd livet i Vejle

En af de dejligste steder i Danmark er Vejle, hvor du er tæt på god natur og det dejlige, sprudlende byliv. Er du interesseret i, hvad Vejle har at byde på? Læs med her.

Gode oplevelser sammen som familie

En af de bedste ting, du kan finde i Vejle, og som du kan nyde med hele familien, er en god vandretur, hvor naturen er i højsædet. Det er én af de mest populære vejle aktiviteter, og det er der ikke noget at sige til.

En vandretur i Vejle kan både være de helt lange, hvor I for eksempel kan gå hele Kyst-til-kyst-stien på hele 130 km. Er det lige i overkanten, kan det være, at Bindeballestien på 36 km eller Grejsdalstien på 16 km er lidt mere overkommelig.

På Vejle Center Hotels hjemmeside finder du gode interaktive kort, du kan bruge og blive inspireret af. Derudover finder du også guides til de smukkeste steder i Vejle, som bare er et must at opleve.

Oplev naturen i Vejle med overnatning

Kunne en naturoplevelse i den smukke jyske by være noget for jer? Vejle Center Hotel tilbyder en pakke, hvor I kan gå en af de mange vandreruter og dernæst få et behageligt og afslappet ophold på hotellet. Her indgår 2 retters menu, en overnatning, en stor morgenbuffet og også gratis parkering. Det er perfekt for jer, der kommer langvejs fra.

Familiehotellet byder dig altid velkommen med åbne arme og til gode priser. Det høje serviceniveau får du at mærke, så snart du træder ind ad døren. Nyd det!

You may also like

Skriv en kommentar