Konference lokale til leje

af admin

Så skal vi igen til konference, og det kan jeg jo godt lidt – god man og som regel også et eller andet fornuftigt input, som jeg kan blive klogere på. Jeg har da også selv stået på podiet på et af Munkebjergs konference lokaler, og det var en rigtig god oplevelse. Vi var der i 3 døgn, så vi havde også overnatning med i konferencen. Det er nu de sene aftener der huskes bedst, når jeg har været afsted på en af disse konferencer. Lige nu sidder jeg og sænker på, hvor meget jeg egentligt har lavet i mit liv – men det var en god periode i mit karriereliv. Jeg rejste og underviste en del, og det kunne jeg godt lide at gøre. Nu er jeg blevet ældre, og nyder at være hjemme meget af tiden, så det er nok regningen fra mit vilde liv tidligere.

Konference

Dejlige store lyse rum, hvor der er en lille bordplade til sine ting – det er lige de steder jeg kan lide at afholde konferencer og de steder jeg selv kan lide at være med til. Det er ikke altid nemt at finde leje af konferencelokale der lige svarer til ens forventninger, men jeg kan selv varmt anbefale Munkebjerg.dk, for her har jeg altid selv været tilfreds, og det er nemmere at anbefale noget man selv har oplevet eller været med til. Det er nok i luksus klassen, men jeg er også et luksus dyr når jeg er ude. Jeg elsker at blive forkælet.

You may also like

Skriv en kommentar