https://ravidan.dk/shop/tyverisikring-varebiler-10s1.html

af admin

avidan Aps

Ravidan Aps forhandler produkter til byggeri og industri. Alt fra trillebøre, til løfteborde og elektriske hjælpemidler; alt med fokus på høj kvalitet og ergonomi i top. Uanset som man er håndværker eller arbejder privat på sit eget hus er det vigtigt at man passer på sig selv; derfor sælger de både til håndværkere, grossister og private. Alle Ravidans produkter leveres fra hollandske Matador BV som altid har fokus på bæredygtighed og ergonomi. Dem kan du læse om på Ravidans hjemmeside.

Tyverisikring af varebiler

Indbrud i varebiler er stigende og koster, ud over det stjålne, bl.a. også i udskudte kundemøder og værkstedsregninger. Ravidan har flere forskellige bud på tyverisikring varebil. Matador har f.eks. lavet en montérbar tyverisikring, Bull-Lock, som spærrer for oplukning af bilen, selv hvis tyven skulle have held til at låse bilen op. Den er ikke dyrere end en almindelig selvrisiko og kan fås til både sidedøre, bagdøre og anhængertræk. Den kan modstå en kraft på tre tons, er nem og hurtig at montere og du kan sagtens køre med trailer uden at afmontere sikringen. Ved hvert produkt kan du se en monteringsvideo, så du kan se, hvordan den skal påsættes.

Ravidan leverer inden for 2-3 hverdage og inden for 14 dage, hvis varen ikke er på lager. Desuden har de gratis fragt på alle varer. Du er meget velkommen til at kontakte dem for at få rådgivning om hvilken slags tyverisikring eller alarm, der passer bedst til dig. At sikre sig tjener sig hurtigt ind, både i penge og tilfredshed.

You may also like

Skriv en kommentar