Cafe

af admin

Går du ofte på cafe blot for at mødes med venner og familie, og for at drikke en god kop kaffe? Det tror jeg de fleste af os gør og nyder det rigtig meget. Men kender du cafe spil ?

Det er et nyt koncept hvor man som kunde kan medbringe sit eget spil, men også aflevere gamle og brugte spil og bytte rundt ligesom hvis det var et bibliotek. Du må dog ikke tage spillende med hjem, men meningen er at du skal spille spillet mens du hygger dig på cafeen. På den måde kan du også møde og spille med andre cafe gæster, som du måske normalt ikke ville snakke med.

Det er da mega smart. Især hvis man er single og gerne vil møde folk på en anden måde end via dating sider osv. Her arrangerer vi nemlig spilleaftener, hvor man kan tilmelde sig og vi spiller max 20 personer af gangen. Hvis man spiller som gruppe melder man sig til som gruppe, men er man alene og ønsker at møde andre så melder man sig til som single player. Og så kører det helt automatisk og vi garanterer en god og sjov og anderledes oplevelse og aften, og hvem ved om du møder den eneste ene over et spil ludo. Vi sørger selvfølgelig også for at der er mad og drikke til billige penge, og der bliver også købt nye spil så vi ikke sidder og spiller de samme spilhver gang. Der er lagt op til en konge aften.

You may also like

Skriv en kommentar