Wellness gave til mænd

af admin

Det er ikke kun kvinder der anvender wellness produkter nu om dage – det er mænd også begyndt på. I gamle dage kendte man ikke helt ordet, men jeg tror det kun var forbeholdt de rigeste, og nu er det blevet mere til alle mand, der måtte ønske det.

Jeg selv elsker skønhedsprodukter, og det gør mine børn og venner også. Der findes et hav på markedet, og afhængig af hvem jeg er sammen med, ja så er det forskellige former for wellness produkter vi kommer hjem med. Wellness produkter også kendt som skønhedsprodukter, sidder lige og tænker, hvad er egentlig forskellen. For det der er med til at gøre os kønne (skønne) er vel også en form for wellness (velvære).

Fodmassage og wellness produkter

Der findes vel ikke noget bedre end at få fodmassage også især hvis man er en mand der løber eller står meget – så jeg vil købe nogle wellness produkter til dette formål – det må jeg kunne få ved at google gaveæske mand og så fodmassage. Kender ikke Nordic-wellness.dk, men den dukkede op i min søgning. Hurtig levering, personlig kundeservice – så dem tror jeg jeg vil prøve. Jeg vil ringe til dem, for at høre om deres forskellige massage produkter, for det skal jo være den helt rigtige til sønnen og hans brugte fødder. Så kan jeg også få at vide om der er hurtig levering, for det er til en gave i næste uge. Det skal bare lykkes at give ham den helt rigtige gave dette år.

You may also like

Skriv en kommentar